enda

Camilla Dal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Håbets havn 2012 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Solecito 2012 Postproducer U/Kort fiktion
I'm going to change my name 2012 Postproduktionssupervisor U/Spillefilm
Vildfugl 2012 Producer (postproduktion) DK/Kort fiktion
Tantedrengen 2012 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Hïstorïsk dokument 2011 Koordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Sven & visdommen 2011 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Pang pang brødre 2011 Postproducer U/Dokumentarfilm
Godnathistorier fra ondskabens akse 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Empire North 2010 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Her bor Jensen 2010 Producer (postproduktion) DK/Kort fiktion
Theresienstadt - danske børn i nazistisk fangenskab 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Profetia 2009 Producer (postproduktion) DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Produktionsassistent Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.