enda

Camilla Hjelm

(1974 – )

Filmfotograf. Også krediteret som Camilla Hjelm Knudsen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 2 2015 Fotograf Tv-serie
Chancen 2014 Stillfotograf DK/Kort fiktion
Lovebirds 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Tomgang 2013 Colorist Tv-serie
Livvagterne 2008 Foto Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Foto Tv-serie
Babylonsjukan 2004 Foto U/Spillefilm

Som Camilla Hjelm Knudsen

Title År Funktion Category
Forglem mig ej 2019 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Under sandet 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Chancen 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Slottet 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
At Night I Fly 2011 Fotograf U/Dokumentarfilm
Kunsten at overleve som barn 2010 Fotograf Tv-dokumentar
Måske uskyldig 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Et hul i himlen - når mor og far er i fængsel 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Lille soldat 2008 Foto DK/Spillefilm
Cathrine 2008 Foto DK/Kort fiktion
Roskilde 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Uden for kærligheden 2007 Foto DK/Spillefilm
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Foto DK/Kort fiktion
Frederikke 2007 Foto DK/Kort fiktion
Menneskenes land - min film om Grønland 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Jeg som regel 2006 Foto DK/Kort fiktion
The prize of the Pole 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Foto U/Spillefilm
Min morfars morder - en film om tilgivelse 2004 Stills DK/Dokumentarfilm
Magten over kærligheden 2004 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Bokseren 2003 Foto DK/Kort fiktion
Det går nok over 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
En rem af huden 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Mellem os 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Angels of Brooklyn 2002 Instruktion, Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
4/4 alt det hun gør 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Menneskedyret 1995 Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.