enda

Carin Aaes

(1919 – 1994)

Scripter. Født Carin Eugenie Pfeil. Gift med scenografen Erik Aaes.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dr. Glas 1968 Scripter DK/Spillefilm
Kort er sommeren 1962 Scripter U/Spillefilm
Ullabella 1961 Scripter DK/Spillefilm
Amor i telefonen 1957 Scripter DK/Spillefilm
Der var engang en gade 1957 Scripter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.