enda

Carina Due

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kristian 2009 Runes veninde Tv-serie
Remix 2008 Disco pige DK/Spillefilm
Snuppet 2006 Pige til fest DK/Spillefilm
Nissernes ø 2003 Dansenisse Tv-serie
Askepop - the Movie 2003 Medvirkende DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Advokatsekretær Tv-serie
Edderkoppen 2000 Værtinde Tv-serie
Hvide løgne 1998 Marias veninde Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.