enda

Carl Edström

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 3 2015 Lyddesign Tv-serie
Broen 2 2013 Lyddesign Tv-serie
Broen 1 2011 Lyddesign Tv-serie
Kidnappet 2010 Lydeffekter DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Lyddesign U/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Lyd U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Lydeffektklipper U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.