enda

Carl Lundbeck

(1887 – 1958)

Skuespiller, født 11/5 1887, død 5/12 1958 - 71 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Lyntoget 1951 Gårdmanden DK/Spillefilm
Historien om Hjortholm 1950 Medvirkende DK/Spillefilm
I Gaar og i Morgen 1945 Medvirkende DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Tjener i kaffebar DK/Spillefilm
Afsporet 1942 Tjener DK/Spillefilm
Søren Søndervold 1942 Dam, grosserer DK/Spillefilm
Niels Pind og hans Dreng 1941 Gårdejer Jørgensen DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Teglværksejer, der spiller kegler DK/Spillefilm
Vagabonden 1940 Arrestforvarer DK/Spillefilm
Livet paa Hegnsgaard 1938 Ræber, slagter DK/Spillefilm
En Mesalliance 1912 Grevens tjener DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.