enda

Carla Luffe Heintzelmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Delphi 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Afvej 2015 Klipper DK/Kort fiktion
9. april 2015 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Antboy 2013 B-klipper DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
Vogn 347 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Piv 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
En familie 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.