enda

Carla Philip Røder

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Anna DK/Spillefilm
Dronningen 2019 Amanda DK/Spillefilm
Friheden 2018 Restaurantchef Tv-serie
Løgnhalsen 2007 Medvirkende Tv-serie
Pigen med fletningen 2005 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Krøniken 2004 Lille Marie Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.