enda

Carlo Bentsen

(1893 – 1940)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lutter løjer 1957 Foto Antologi
Fy og Bi på Eventyr 1955 Fotograf Antologi
Her er vi igen 1952 Foto Antologi
Statsradiofoniens barndom 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
I de gode gamle Dage 1940 Foto DK/Spillefilm
Elverhøj 1939 Foto DK/Spillefilm
En lille Tilfældighed 1939 Foto DK/Spillefilm
Balletten danser 1938 Foto DK/Spillefilm
Under Byens Tage 1938 Foto DK/Spillefilm
Flaadens blaa Matroser 1937 Foto DK/Spillefilm
Det begyndte ombord 1937 Foto DK/Spillefilm
Inkognito 1937 Foto DK/Spillefilm
Plat eller Krone 1937 Foto DK/Spillefilm
Danmark for Folket 1937 Foto DK/Kort fiktion
Giftes - nej Tak! 1936 Foto DK/Spillefilm
Millionærdrengen 1936 Foto DK/Spillefilm
Snushanerne 1936 Foto DK/Spillefilm
Panserbasse 1936 Foto DK/Spillefilm
Week-End 1935 Foto DK/Spillefilm
Bag Københavns Kulisser 1935 Foto DK/Spillefilm
Provinsen kalder 1935 Foto DK/Spillefilm
Barken Margrethe 1934 Foto DK/Spillefilm
København, Kalundborg og -? 1934 Foto DK/Spillefilm
7-9-13 1934 Foto DK/Spillefilm
Ud i den kolde Sne 1934 Foto DK/Spillefilm
Fem raske Piger 1933 Foto DK/Spillefilm
Københavnere 1933 Foto DK/Spillefilm
Med fuld Musik 1933 Foto DK/Spillefilm
Hellerup Sejlklubs Junior afdeling 1933 1933 Foto Dokumentariske optagelser
I Kantonnement 1932 Foto DK/Spillefilm
Han, hun og Hamlet 1932 Foto DK/Spillefilm
Krudt med Knald 1931 Foto DK/Spillefilm
Hr. Tell og Søn 1930 Foto DK/Spillefilm
Pas paa Pigerne 1930 Foto DK/Spillefilm
Hallo! Afrika forude! 1929 Foto DK/Spillefilm
Højt paa en Kvist 1929 Foto DK/Spillefilm
Kys, Klap og Kommers 1929 Foto DK/Spillefilm
Filmens Helte 1928 Foto DK/Spillefilm
Kongen af Pelikanien 1928 Foto DK/Spillefilm
Don Quixote 1926 Foto DK/Spillefilm
Lykkehjulet 1926 Foto DK/Spillefilm
Ulvejægerne 1926 Foto DK/Spillefilm
Thorø og Assens 1926 Foto Dokumentariske optagelser
Grønkøbings glade Gavtyve 1925 Foto DK/Spillefilm
Københavns Sherlock Holmes 1925 Foto DK/Spillefilm
Ole Opfinders Offer 1924 Foto DK/Spillefilm
Professor Petersens Plejebørn 1924 Foto DK/Spillefilm
Lille Lise Letpaataa 1924 Foto DK/Spillefilm
Daarskab, Dyd og Driverter 1923 Foto DK/Spillefilm
Bag Filmens Kulisser 1923 Foto DK/Spillefilm
Livets Karneval 1923 Foto DK/Spillefilm
Vore Venners Vinter 1923 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.