enda

Caroline Gjedde Poulsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Guldhornene 2007 Produktionskoordinator (præproduktion) DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Store planer 2005 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Bagland 2003 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Nissernes ø 2003 Produktionsleder Tv-serie
Charlie Butterfly 2002 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Produktionsleder Tv-serie
Skjulte spor 2000 Indspilningsleder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.