enda

Caroline Sascha Cogez

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lulu 2014 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
The Working Life 2013 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hun synger 2011 Instruktion, Manus, Fotograf (8 mm), Producer DK/Dokumentarfilm
Sven & visdommen 2011 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Co-instruktør DK/Dokumentarfilm
Emmalou 2006 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Les amours perdus 2005 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Bus 2004 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Mellem rum 2004 Instruktion DK/Kort fiktion
Dogville 2003 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Produktionskoordinator Tv-serie
Dancer in the Dark 2000 Fængselsvagt, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Clapper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Roskilde
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2010-04-07 Roskilde
Reykjavik Film Festival 2009-09-17 Roskilde
ZagrebDox 2009-02-23 Roskilde
Göteborg International Film Festival 2009-01-23 Roskilde
Warsaw International Film Festival 2008-10-10 Roskilde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.