enda

Caroline Steenberg Dam

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sex (oversigt) 2020 Produktionsleder Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Produktionsleder Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Produktionsleder Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Produktionsleder Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Produktionsleder Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Produktionsleder Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Produktionsleder Fiktionsserie
The Kindness of Strangers 2019 Produktionsassistent (præproduktion) DK/Spillefilm
Det stærkeste barn 2018 Producer DK/Kort fiktion
En værdig mand 2018 Producer DK/Kort fiktion
Mellem førerhunde 2018 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Dobbeltspil 2018 Producerassistent DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Assistent, Produktionsassistent Tv-serie
Bedrag 1 2016 Ansat på SØK, Produktionsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.