enda

Carsten Bramsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Zoomerne 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Shakespeares Venus og Adonis 2007 Foto DK/Dokumentarfilm
De unge år 2007 Klippeassistent DK/Spillefilm
Prag 2006 Dialogklipper DK/Spillefilm
The Road to Manderlay 2005 Instruktion, Manus, Fotograf, Klipper Tv-dokumentar
Lars von Trier anekdoter 2005 Foto Tv-dokumentar
Manderlay 2005 AV-assistent DK/Spillefilm
Strings 2004 2. klippeassistent DK/Spillefilm
Zafir 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.