enda

Carsten Brandt

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den milde smerte 2014 Instruktion, Medvirkende, Manuskript DK/Spillefilm
Du levende 2007 Co-producer U/Spillefilm
Brændende kærlighed 1996 Instruktion Tv-film
Dæmoner 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ansigterne 1986 Instruktion, Manuskript Tv-film
O i Reno 1983 Instruktion, Manuskript Tv-film
92 minutter af i går 1978 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Gertrudes mand DK/Spillefilm
Dr. Lemmas problem 1975 Medvirkende Tv-film
Nu kan det snart være nok 1972 Sørensen Tv-film
Kommunisten 1971 Medvirkende Tv-film
Mazurka på sengekanten 1970 Vagn, skoleelev DK/Spillefilm
Gitte i april 1969 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Sæson for Liza 1969 Lang fyr Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.