enda

Carsten Dahl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Facility manager DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Colorist Tv-serie
Riders 2015 Colorgrading DK/Kort fiktion
Et civiliseret land 2014 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Listen 2014 Postproducer DK/Kort fiktion
Drengene fra 3.G 2009 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Øen 2007 Klipper Tv-serie
Familien Teddy 2006 Grafik Tv-serie
110% Greve - en film fra virkeligheden 2004 VFX-designer DK/Dokumentarfilm
Langt fra Las Vegas 2001 Grafik Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.