enda

Carsten Nørgaard

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 2 2014 Stig Hansen Tv-serie
Rita 2 2013 Tom Dyrehave Tv-serie
De tre musketerer 2011 Jussac U/Spillefilm
Den sorte pimpernel 2007 Winther DK/Spillefilm
Nynne 2006 Alexander Omali Tv-serie
Soldier 1998 Green U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.