enda

Casey Affleck

(1975 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Ghost Story 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Manchester by the Sea 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Finest Hours 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Triple 9 2016 Medvirkende U/Spillefilm
A Texas Love Story 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Out of the Furnace 2013 Rodney Baze Jr. U/Spillefilm
Svindel på højt plan 2011 Charlie U/Spillefilm
I'm still here 2010 Instruktion, Himself, Producer U/Dokumentarfilm
The Killer Inside Me 2010 Lou Ford U/Spillefilm
Gone baby gone 2007 Patrick Kenzie U/Spillefilm
Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford 2007 Robert Ford U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.