enda

Casper Crump

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Familien Addams 2019 Stemme U/Spillefilm
Kollision 2019 Laust DK/Spillefilm
Undercover 2016 Kuno DK/Spillefilm
Helium 2014 Enzo DK/Kort fiktion
Tvillingerne & julemanden 2013 Anders Iversen Tv-serie
Talenttyven 2012 Mark DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Rune DK/Spillefilm
Lykke 2011 Sigurd Tv-serie
Kristian 2009 Fonesca/Jacob Tv-serie
Over gaden under vandet 2009 Dan DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Jeppe E. Sonne Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.