enda

Casper Holm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alting bliver godt igen 2010 Manus-research DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Fotografassistent DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Regi DK/Kort fiktion
Portland 1996 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.