enda

Casper Sloth

(1984 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Værelse til leje 2:6 2018 Oliver Fiktionsserie
Værelse til leje (oversigt) 2018 Oliver Fiktionsserie
I skovens dybe, stille ro 2016 Torben DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Mikkel Tv-serie
Zombiehagen 2015 Helten DK/Kort fiktion
Encounters 2014 Medvirkende, Executive producer DK/Spillefilm
Rio 2 2014 Tulio U/Spillefilm
Ækte vare 2014 Christian DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Mikkel Tv-serie
Natten 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bewilderbeast 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Rio 2011 Tulio U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.