enda

Catherine Zeta-Jones

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broken City 2013 Cathleen Hostetler U/Spillefilm
Kærlighed & krydderier 2007 Kate U/Spillefilm
Legenden om Zorro 2005 Elena U/Spillefilm
Terminalen 2004 Amelia Warren U/Spillefilm
Intolerable Cruelty 2003 Marylin Rexroth U/Spillefilm
Chicago 2002 Velma Kelly U/Spillefilm
America's Sweethearts 2001 Gwen Harrison U/Spillefilm
Traffic 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Lokkeduen 1999 Gin Baker U/Spillefilm
The Haunting - Hjemsøgt 1999 Theo U/Spillefilm
Zorro - den maskerede hævner 1998 Elena U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.