enda

Cecilia Valsted

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Besøget 2015 Produktion DK/Dokumentarfilm
Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid 2013 Produktion DK/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 Produktion DK/Dokumentarfilm
Sven & visdommen 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Empire North 2010 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Into Eernity 2010 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Burma VJ - reporter i et lukket land 2008 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Inden for mine øjne 2006 Produktion DK/Dokumentarfilm
Op med humøret 2005 Produktionsassistent DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Silver Cub Award 2006 Amsterdam, IDFA 2006 Inden for mine øjne
Cinematic Vision Short Award 2007 SilverDocs AFI Documentary Festival 2007 Inden for mine øjne
GuldDok Bedste Lyd 2006 CPH:DOX 2006 Inden for mine øjne
Bedste Kort Dokumentar Film 2007 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2007 Inden for mine øjne
Audience Award 2007 Hamburg FilmFest GmbH 2007 Inden for mine øjne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 2007-10-15 Inden for mine øjne
SilverDocs AFI Documentary Festival 2007-06-12 Inden for mine øjne
Kristiansand International Children's Film Festival 2007-04-24 Inden for mine øjne
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2007-03-22 Inden for mine øjne
ZagrebDox 2007-02-26 Inden for mine øjne
Docsbarcelona 2007-02-01 Inden for mine øjne
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2007-01-24 Inden for mine øjne
Amsterdam, IDFA 2006-11-23 Inden for mine øjne
CPH:DOX 2006-11-10 Inden for mine øjne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.