enda

Cecilie Brask

(1964 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Manden som ikke ville dø 1999 Charlotte Amalie DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Signe DK/Spillefilm
Riget II 1997 Ung kvinde i terapi DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Tjenestepige #2 U/Spillefilm
Nattevagten 1994 2. pige på universitetet DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Frederikke Uldahl-Ege DK/Spillefilm
Missionen 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.