enda

Cecilie McNair

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen 2017 Scripter Tv-serie
Aqua Mamas 2016 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Bedrag 2 2016 Statistkoordinator Tv-serie
We 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Sømand 2014 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Patienten 2013 Instruktion, Manuskript, Executive producer DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Scripter DK/Kort fiktion
Sidste weekend 2013 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
First Movers 2013 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Cloud Chamber 2013 Scripter Interaktive projekter
Ung for evigt 2012 Scripter DK/Kort fiktion
Hotel Stalker 2012 Scripter DK/Kort fiktion
Moon Rider 2012 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Tilstand 2011 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Peaceforce 2011 Scripter DK/Kort fiktion
Klovn - the Movie 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.