enda

Cecilie Rui

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Jagten 2013 Koordinator DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Into the White 2012 Koordinator (postproduktion) U/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
ID:A 2011 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Limboland 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Sandheden om mænd 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Om natten 2007 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Råzone 2006 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
De tre musketerer 2006 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Klovn 2005 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Manderlay 2005 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Dogville 2003 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Pulekalenderen 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
Små ulykker 2002 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Assistent (Vibeke Windeløv) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.