enda

Channing Tatum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Logan Lucky 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Kingsman: The Golden Circle 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Hil Cæsar! 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Magic Mike XXL 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Jupiter Ascending 2015 Medvirkende U/Spillefilm
22 Jump Street 2014 Jenko U/Spillefilm
Foxcatcher 2014 Medvirkende U/Spillefilm
White House Down 2013 Cale U/Spillefilm
Side effects 2013 Martin Taylor U/Spillefilm
Elsk mig igen 2012 Leo U/Spillefilm
21 Jump Street 2012 Jenko U/Spillefilm
Magic Mike 2012 Magic Mike, Producer U/Spillefilm
The eagle 2011 Marcus Aquila U/Spillefilm
Haywire 2011 Aaron U/Spillefilm
Dear John 2010 John Tyree U/Spillefilm
She's the Man 2006 Duke U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.