enda

Charles Bennett

(1899 – 1995)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
McBain 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blue jean cop 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
City under the sea 1965 Manus U/Spillefilm
Den forsvundne verden 1960 Manus U/Spillefilm
Black Magic 1949 Manus U/Spillefilm
Udenrigskorrespondenten 1946 Manus U/Spillefilm
De 39 trin 1935 Manus U/Spillefilm
Chaplin i det grønne 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.