enda

Charles Chaplin

(1889 – 1977)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vort århundrede 1982 Musik U/Dokumentarfilm
Gentleman-vagabonden 1975 Medvirkende, Musik U/Dokumentarfilm
Grevinden fra Hong Kong 1966 Instruktion, Manus, Musik, Producer U/Spillefilm
Med hat, stok og støvler 1966 Medvirkende U/Dokumentarfilm
En konge i New York 1957 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion, Musik, Producer U/Spillefilm
Rampelys 1952 Instruktion, Medvirkende, Manus, Musik, Producer U/Spillefilm
Monsieur Verdoux 1947 Instruktion, Medvirkende, Manus, Musik, Producer U/Spillefilm
Diktatoren 1940 Instruktion, Medvirkende, Manus, Musik, Producer U/Spillefilm
Chaplin på slap line 1938 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Spillefilm
Moderne Tider 1936 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Musik, Producer U/Spillefilm
Byens lys 1931 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Musik, Producer U/Spillefilm
Cirkus 1928 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion, Klip, Musik U/Spillefilm
Guldfeber 1925 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Musik, Producer U/Kort fiktion
Pilgrimmen 1923 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion, Klip U/Kort fiktion
En kvinde i Paris 1923 Instruktion, Manus, Produktion, Klip, Musik U/Spillefilm
Lønningsdagen 1922 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Kort fiktion
Chaplins plejebarn 1921 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
På fribillet 1921 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Kort fiktion
En dags fornøjelse 1919 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Musik, Producer U/Kort fiktion
På solsiden 1919 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Gevær ved skulder 1918 Instruktion
Et hundeliv 1918 Instruktion, Manus, Klip, Musik, Producer U/Kort fiktion
Charles Chaplin på valsen 1918 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Triple trouble 1918 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Kort fiktion
The bond 1918 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Kort fiktion
Chaplin som politibetjent 1917 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin som emigrant 1917 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Kort fiktion
Chaplin paa Brøndkur 1917 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Kort fiktion
Chaplin som eventyrer 1917 Instruktion, The Convict, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin og Carmen 1916 Instruktion, Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som Vagabond 1916 Instruktion, Medvirkende, Manus, Producer U/Kort fiktion
Chaplin i stormagasinet 1916 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Kort fiktion
Chaplin som pantelåner 1916 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Kort fiktion
Chaplin i Filmsatelieret 1916 Instruktion, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin på rulleskøjter 1916 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Kort fiktion
Chaplin som brandmand 1916 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Kort fiktion
Charlie Chaplin Solo 1916 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Kort fiktion
Chaplin som greve 1916 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Kort fiktion
Carmen 1916 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Police 1916 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Kort fiktion
Chaplin som Bokser 1915 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
His new job I & II 1915 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin paa Varieté 1915 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin paa Sold 1915 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Da Chaplin blev shanghaiet 1915 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Charlie Chaplin på luffen 1915 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Kort fiktion
Chaplin som Tapetserer 1915 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin i Dameklæder 1915 Instruktion, Gentleman/Nora Nettlerash, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin som lommetyv 1915 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin som Chauffør 1915 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin som Bankbud 1915 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
His regeneration 1915 Instruktion U/Kort fiktion
By the sea 1915 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin som Othello 1914 Instruktion, Medvirkende, Klip U/Kort fiktion
Chaplin som tandlæge 1914 Instruktion, Medvirkende, Klip U/Kort fiktion
Chaplin som skruebrækker 1914 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin som stenaldermand 1914 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Getting Acquainted 1914 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin er upålidelig 1914 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Mabel's busy day 1914 Instruktion, Medvirkende, Klip U/Kort fiktion
Mabel's married life 1914 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Den ny Filmsskuespiller 1914 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
The new janitor 1914 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
The Rounders 1914 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Those love pangs 1914 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin som søvngænger 1914 Instruktion, Medvirkende, Klip U/Kort fiktion
A busy day 1914 Instruktion, Medvirkende, Klip U/Kort fiktion
Chaplin har ingen Nerver 1914 Instruktion, Medvirkende, Klip U/Kort fiktion
En aften i Snolderød varieté 1914 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
Chaplin i det grønne 1914 Instruktion, Medvirkende, Klip U/Kort fiktion
Chaplin som Ægtemand 1914 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip U/Kort fiktion
His musical career 1914 Instruktion, Medvirkende, Klip U/Kort fiktion
Chaplin som urtyv 1914 Instruktion, Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplins paraply 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som lykkejæger 1914 Medvirkende U/Spillefilm
The knockout 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin som journalist 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Tango tangles 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Panikhotellet 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Chaplin filmer 1914 The film Johnnie U/Kort fiktion
Cruel, cruel love 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
His favourite pastime 1914 Medvirkende, Manus U/Kort fiktion
Kid auto races at Venice 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Tillie's knuste lykke 1914 Medvirkende U/Spillefilm
Chaplin på væddeløbsbanen 1914 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.