enda

Charles Dance

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Despite the Falling Snow 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Admiral 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Swimming Pool 2003 John Bosload U/Spillefilm
Ali G Indahouse 2002 David Carlton U/Spillefilm
Century 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Alien 3 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt forfald 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Pascalis ø 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Golden child 1986 Medvirkende U/Spillefilm
For enhver pris 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.