enda

Charlotte Bech

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Swinger 2016 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Scenograf Tv-serie
I dine hænder 2015 Scenograf DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Scenograf Tv-serie
Den perfekte middag 2014 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Scenograf Tv-serie
Tabu 2012 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Produktionsdesign, Kostumer DK/Kort fiktion
Frit fald 2011 Scenograf DK/Spillefilm
Regnbueaber 2011 Scenograf DK/Kort fiktion
Les amours perdues 2011 Scenograf DK/Kort fiktion
Smukke mennesker 2010 Scenograf DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Scenograf DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Produktionsdesign Tv-serie
Fremkaldt 2008 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Hvid nat 2007 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Frederikke 2007 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
The Journals of Knud Rasmussen 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Liv 2006 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat 2006 Scenograf DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Scenografassistent DK/Spillefilm
Mørke 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Pagten 2003 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.