enda

Charlotte Bruus Christensen

Fotograf. Uddannet fra National Film and Television School i England i 2004. Efter uddannelsen blev hun i England og fotografererede en række kortfilm. Sammen med sin mand og kollega fra National Film and Television School, Stefan Mørk, instruerede hun den prisvindende kortfilm "Between Us" (2004).

"Submarino" (2010) var hendes første spillefilm og en tilbagevenden til dansk film efter 8 år i England. Det gode samarbejde med Thomas Vinterberg blev genoptaget med "Jagten", som indbragte hende den tekniske udmærkelse 'Prix Vulcain de l'Artiste Technicien' uddelt på Cannes-festivalen 2012.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far from the Madding Crowd 2015 Cheffotograf U/Spillefilm
Det andet liv 2014 Fotograf DK/Spillefilm
Jagten 2013 Fotograf DK/Spillefilm
The house inside her 2011 Foto DK/Kort fiktion
Svinehund 2011 Fotograf DK/Kort fiktion
Min bedste fjende 2010 Foto DK/Spillefilm
Submarino 2010 Cheffotograf DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Produktionsleder, 2. unit, Clapper/loader DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.