enda

Charlotte Gainsbourg

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Løfte ved daggry 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Snemanden 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Samba 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Joe DK/Spillefilm
3 Hearts 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Joe DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Claire DK/Spillefilm
The tree 2010 Dawn O'Neil U/Spillefilm
Antichrist 2009 She DK/Spillefilm
The City of Your Final Destination 2009 Arden Langdon U/Spillefilm
Den ny verden 2006 Lucy U/Spillefilm
The Science of Sleep 2006 Stephanie U/Spillefilm
Lemming 2005 Benedicte Getty U/Spillefilm
Den lille tyvetøs 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Piger på spil 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.