enda

Charlotte Lange

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forbrydelsen III 2012 Produktionskoordinator Tv-serie
Krøniken 2004 Produktionskoordinator Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Manus-supervisor Tv-film
Rejseholdet 2000 Manuskonsulent Tv-serie
Dybt vand 1999 Manuskonsulent, Manus-supervisor Tv-film
Majoren 1998 Manuskonsulent Tv-film
Deadline 1997 Medvirkende Tv-film
Fusion 1997 Manus-supervisor Tv-film
En fri mand 1996 Produktionssekretær Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.