enda

Charlotte Munksgaard

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hånd i hånd 2018 Præst Tv-serie
Altmuligmand 2017 Hustru DK/Kort fiktion
Den bedste mand 2017 Sælger i pelsbutik DK/Spillefilm
Sommer 2008 Bibi Tv-serie
Frunk 2003 Tøjekspedient DK/Kort fiktion
Zafir 2003 Lisbeth, Annas mor DK/Spillefilm
Der er en yndig mand 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Halalabad blues 2002 Merete DK/Spillefilm
Prisen 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Et rigtigt menneske 2001 Molly DK/Spillefilm
Når lysterne tændes 2001 Receptionist DK/Kort fiktion
On the road 2000 Bibi DK/Kort fiktion
Ved Stillebækken 1999 Fru Bibsen Sivertsen, hans kone Tv-serie
Under overfladen 1998 Medvirkende DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Kassedame DK/Spillefilm
Ska' vi være kærester? 1996 Ludvigs mor DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.