enda

Charlotte Vinther

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cold Case Hammarskjöld 2019 Line producer DK/Dokumentarfilm
Into the White 2012 Line producer U/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Line producer (udvikling) DK/Spillefilm
Blues for Montmartre 2011 Line producer DK/Dokumentarfilm
Ambassadøren 2011 Line producer DK/Dokumentarfilm
Taynikma - Legenden om Rax 2011 Line producer DK/Kort fiktion
Code Blue 2011 Line producer U/Spillefilm
Storvask 2010 Line producer Tv-serie
Frihed på prøve 2010 Præproduktion DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Produktionsleder DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Manus, Produktionsleder DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Line producer DK/Spillefilm
Det røde kapel 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Original 2009 Line producer DK/Spillefilm
Marilyn Mazur - queen of percussion 2006 Produktion DK/Dokumentarfilm
Awaiting 2006 Produktion DK/Eksperimentalfilm
Højdeskræk 2005 Produktion DK/Kort fiktion
Dommeren 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Klovn 2005 Produktionsleder Tv-serie
Efterskoleliv - 300 dage på Samsø 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Se dagens lys 2003 Casting Tv-film
Flyvende farmor 2001 Produktion DK/Spillefilm
On the road 2000 Producer DK/Kort fiktion
Motello 1998 Produktion DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Film, Børnejury 2001 Lübeck, Nordische Filmtage 2001 Flyvende farmor
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Malmö, BUFF 2006-03-14 Højdeskræk
Lübeck, Nordische Filmtage 2001-11-01 Flyvende farmor
Amsterdam Cinekid 2001-10-20 Flyvende farmor
Odense Internationale Film Festival 2000-08-14 On the road
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.