enda

Chazz Palminteri

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A guide to recognizing your saints 2006 Monty U/Spillefilm
Hjerternes tid 2004 Instruktion U/Spillefilm
Farlig viden 1996 Ellery Coolidge U/Spillefilm
Jade 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Gamle kendinge 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Bullets over Broadway 1994 Medvirkende U/Spillefilm
A Bronx Tale - Gangsterens lærling 1993 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.