enda

Chloë Grace Moretz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Miseducation of Cameron Post 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Stalker 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Suspiria 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Bad Neighbors 2 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Den 5. bølge 2015 Medvirkende U/Spillefilm
If I Stay 2014 Mia Hall U/Spillefilm
The Equalizer 2014 Teri U/Spillefilm
Skyerne over Sils Maria 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Kick-Ass 2 2013 Mindy Macready/Hit-Girl U/Spillefilm
Carrie 2013 Carrie White U/Spillefilm
Let Me In 2010 Abby U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.