enda

Chresten Speggers Simonsen

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rio 2 2014 Nigel U/Spillefilm
Rio 2011 Nigel, Instruktør (dansk dialog) U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 3 2011 Corelli, Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Arriettys hemmelige verden 2010 Rengøringsfolk, Dialoginstruktør (dansk version), Casting (dansk version) U/Spillefilm
Knorten gifter sig 2010 Stemme, Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Porco rosso 2009 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Stemme, Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Pigen og ræven 2007 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Pingvinmarchen 2005 Instruktør (dansk version) U/Dokumentarfilm
Det levende slot 2004 Kongen m.m., Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Frøernes spådom 2003 Tiger, Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
En vild familie 2002 Rico, Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Asterix & Obelix - Mission Kleopatra 2002 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Chihiro og heksene 2001 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Peddersen & Findus - Fornemt besøg 2000 Postbud (da. vers.), Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Balladen om Holger Danske 1996 Vidukind DK/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Instruktør (dansk version), Casting U/Spillefilm
Min nabo Totoro 1988 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.