enda

Chris Sanders

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Croods 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2010 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Lilo & Stitch 2002 Manus, Instruktion U/Spillefilm
Mulan 1998 Manus U/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Eksperten 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.