enda

Christian Arvad Madsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Chefrekvisitør (præproduktion) Tv-serie
Anstalten 2011 Regi Tv-serie
Hvor fanden er Herning? 2009 Regi Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Regi Tv-serie
Klovn 2005 Regi Tv-serie
Klatretøsen 2002 Regi-runner DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Regi Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.