enda

Christian Bale

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vice 2019 Medvirkende U/Spillefilm
The Promise 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Knight of Cups 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Exodus - Gods and Kings 2014 Medvirkende U/Spillefilm
American Hustle 2013 Irving Rosenfeld U/Spillefilm
Out of the Furnace 2013 Russell Baze U/Spillefilm
The Dark Knight Rises 2012 Bruce Wayne U/Spillefilm
The flowers of war 2011 John Miller U/Spillefilm
The Fighter 2010 Dicky Eklund U/Spillefilm
Terminator Salvation 2009 John Connor U/Spillefilm
Public Enemy No. 1 2009 Melvin Purvis U/Spillefilm
The Dark Knight 2008 Bruce Wayne/Batman U/Spillefilm
3:10 to Yuma 2008 Dan Evans U/Spillefilm
I'm Not There 2007 Jack/Pastor John U/Spillefilm
The Prestige 2006 Alfred Borden U/Spillefilm
Rescue Dawn 2006 Medvirkende U/Spillefilm
Batman Begins 2005 Bruce Wayne/Batman U/Spillefilm
The Machinist 2004 Trevor Reznik U/Spillefilm
Dragejægerne 2002 Quinn Abercromby U/Spillefilm
Laurel Canyon 2002 Sam U/Spillefilm
American Psycho 2000 Patrick Bateman U/Spillefilm
Shaft 2000 Walter Wade, Jr. U/Spillefilm
Pocahontas 1995 Thomas (org. version) U/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Amled U/Spillefilm
De unge rebeller 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Skatteøen 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Solens rige 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.