enda

Christian Bengtson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dagny 2016 Manuskript DK/Kort fiktion
Shiva 2015 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Sort Sol 2014 Manus DK/Kort fiktion
To kvinder 2012 Manus DK/Kort fiktion
10:01 2012 Manusforfatter DK/Kort fiktion
Nedtællinger 2012 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.