enda

Christian Clausen

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det magiske sværd - Jagten på Camelot 1998 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Balladen om Holger Danske 1996 Dialoginstruktør DK/Spillefilm
Toy story 1995 Lenny [Lennart] U/Spillefilm
To af en slags 1982 Medvirkende Tv-film
Kidnapning 1982 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Produktionsleder DK/Spillefilm
Krigsdøtre 1981 Laust Tv-serie
Slingrevalsen 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Produktionsleder DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Produktionsleder DK/Spillefilm
En forårsdag i helvede 1977 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
Hjerter er trumf 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Snart dages det brødre 1974 Arbejder Tv-film
Forandringen (-r) 1973 Produktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.