enda

Christian Heldbo Wienberg

(1991 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Træneren 2009 Niels DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Nis DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Nis DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Nis DK/Spillefilm
Prag 2006 Søn DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Brian/Gustav DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Hans DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.