enda

Christian Houge Laursen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forever Now 2017 A-fotograf, Belysningsmester DK/Kort fiktion
Gælden 2017 A-fotograf DK/Spillefilm
Velkommen til Paradis 2015 A-fotograf DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Sjit happens 2012 Kameraassistent Tv-serie
Alle for én 2011 Special effect-fotograf DK/Spillefilm
To og to 2011 B-fotograf DK/Kort fiktion
Karate nights 2010 B-fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.