enda

Christian Jørgen "Tribini" Nielsen

(1915 – 1973)

Gøgler (Professor Tribini) og skuespiller. Født 25/8 1915 (Christian Jørgen Nielsen), død 13/11 1973 - 58 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Med kærlig hilsen 1971 Lirekassemand i 1910 DK/Spillefilm
Hemmelig sommer 1968 En gøglerstemme Tv-serie
I den grønne skov 1968 Sig selv DK/Spillefilm
Majorens oppasser 1964 Opfinder DK/Spillefilm
Paradis retur 1964 Tivoliejer DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Svensk fangevogter DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Børsten DK/Spillefilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Professor Tribini DK/Spillefilm
Den store gav-tyv 1956 Alfred, ejer af hotel "Skildpadden" DK/Spillefilm
Brevet fra Afdøde 1946 Medvirkende DK/Spillefilm
Dansk Film-Avis nr. 709 1945 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.