enda

Christian Mosbæk

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kidnapning 2017 Mikkelsen DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Erling DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Bjørn DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Aksel Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Jan Storm DK/Spillefilm
Anstalten 2011 Mandarks Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Fortæller Tv-serie
Carmen & Colombo 2011 Bøsse Bent Tv-serie
En familie 2010 Galleribesøgende DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Mogens Grønby DK/Spillefilm
Album 2008 Dansk mand i Spanien Tv-serie
Min skøre familie Robinson 2007 Fætter Antonio U/Spillefilm
Fidibus 2006 Bent DK/Spillefilm
Absalons hemmelighed 2006 PR-chef Tv-serie
Krøniken 2004 Salgschef Kjeldsen Tv-serie
Manden bag døren 2003 Læge DK/Spillefilm
Arsenik og gamle kniplinger 2002 Teddy Tv-film
Halalabad blues 2002 Forlægger DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Mejerigruppens chef Tv-serie
Skjulte spor 2000 Finn, advokat Tv-serie
Charlot og Charlotte 1996 Erik Risby Kjær, brudgom (1) Tv-serie
Renters rente 1996 Medvirkende Tv-serie
Madsen og co. 1996 Ejendomsmægler Tv-serie
Kald mig Liva 1992 Fotograf Tv-serie
Dr. Dip 1990 Ole Steen Bent Tv-serie
Ugeavisen 1990 Schrøder Tv-serie
Curandero - sygdom og helbredelse 1983 Speaker DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.