enda

Christina Lorentz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Headhunter 2009 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Superbror 2009 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Storm 2009 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Scenografassistent DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Nynne 2006 Påklæder Tv-serie
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Regi Tv-serie
Små skred 2003 Regi DK/Kort fiktion
Jul på Vesterbro 2003 Rekvisitørassistent Tv-serie
Jesus & Josefine 2003 Regi Tv-serie
Tvilling 2003 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.