enda

Christine Ekstrand

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Comeback 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Postproduktion Tv-serie
Hvid nat 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Vi der blev tilbage 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Kort fiktion
Daisy Diamond 2007 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Nynne 2006 Produktionskoordinator Tv-serie
Bázo 2005 Produktionsleder (postproduktion) U/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Drabet 2005 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Postproduktionskonsulent DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Jagten på kæledyret 2004 Postproduktionsmanager DK/Kort fiktion
Pusher II 2004 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Zafir 2003 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Arven 2003 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Debutanten 2002 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Kort fiktion
Flash of a Dream 2002 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Små ulykker 2002 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Kat 2001 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Store Klaus og lille Lars 1999 Postproduktionsmanager Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.