enda

Christine Gjerulff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hånd i hånd 2018 Majken Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Kvinde på hotel Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Sminkøse Tv-serie
Kapgang 2014 Anne Marie DK/Spillefilm
Den 2. side 2010 Marie Tv-serie
København 2009 Camilla DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Susanne/Louise Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.